vineri, 12 decembrie 2008

Scrisoarea Forumului German catre DRAXLMAIER (Rolem)

Intre 15 decembrie si 4 ianuarie, Draxlmaier inchide temporar toate fabricile sale din tara noastra, inclusiv pe cea din Codlea din cauza crizei mondiale. Draxlmaier are aproximativ 2.000 de angajati in Codlea si este cel mai mare platitor de taxe si impozite locale.
Forumul German, prin consilierul local Erwin Albu, a transmis o scrisoare de sustinere catre conducerea companiei din Germania si din Codlea.

SCRISOARE DESCHISA CATRE GRUPUL DRÄXLMAIER

Stimata Conducere a Grupului Dräxlmaier,
Stimata Conducere Dräxlmaier Codlea,

Forumul German din Codlea doreste sa va faca cunoscuta recunoasterea meritului pe care l-ati avut in dezvoltarea economica a Municipiului Codlea prin investitiile dumneavoastra si creearea de noi locuri de munca. Deasemenea, dorim sa va multumim pentru implicarea prin sponsorizari si alte sustineri si in viata sociala a municipiului nostru.
Ne exprimam speranta ca activitatea dumneavoastra in Codlea ( si peste tot in lume ) sa se desfasoare si in continuare in conditiile dorite si asteptate de dumneavoastra, in ciuda turbulentelor economice la nivel mondial si local. Prin reprezentarea noastra in cadrul Consiliului Local Codlea va stam la dispozitie in orice aspect ce priveste o buna colaborare cu autoritatile locale si pentru identificarea si promovarea masurilor ce pot fi luate la nivel local pentru sprijinirea activitatii dumneavoastre economice, in special in aceasta perioada dificila.

Va uram dumneavoastra, angajatilor si colaboratorilor dumneavoastra
Sarbatori Fericite si La multi Ani!

Erwin Albu, presedinte
Rudolf Rekkert, vicepresedinte

BRIEF AN DIE DRÄXLMAIER GRUPPE

Sehr geehrte Leitung der Dräxlmaier Gruppe,
Sehr geehrte Leitung Dräxlmaier Codlea,

Das Deutsche Forum Zeiden-Codlea erkennt Ihre grosse Beteiligung an die wirtschaftliche Entwicklung des Munizipiums Codlea, durch die Investitionen und die neuen Arbeitsplätze, die Sie geschafft haben. Ebenfalls möchten wir uns für das soziale Wirken in unserer Stadt , für Ihre Unterstützung und Sponsorisierungen, recht herzlich bedanken .
Wir hoffen, daß Ihre Aktivität in Zeiden-Codlea (und in aller Welt) sich weiterhin laut Ihren Wünschen und Erwartungen entwickelt, trotz den verschlechterten weltweiten und lokalen wirtschaftlichen Verhältnissen. Durch unsere Vertretung im Stadtrat Zeiden-Codlea stehen wir Ihnen zur Verfügung in jeder Beziehung, die zu einer besseren Zusammenarbeit mit den lokalen Behörden führen kann und die zu Beschlüssen und Maßnahmen , die auf lokaler Ebene genommen werden können, zur Unterstützung Ihrer wirtschaflichen Aktivitäten in dieser schwierigen Periode.

Wir wünschen Ihnen und Ihren Mitarbeitern
Frohe Feiertage und alles Gute!

Erwin Albu, Vorsitzender
Rudolf Rekkert, Stellv.Vorsitzender

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu