marți, 7 aprilie 2009

Consilierului Erwin Albu nu i se răspunde la interpelări, sesizări şi reclamaţii

Multe din interpelările mele de la şedinţele de consiliu local rămân fără răspuns. Adică nu sunt nici măcar luate în seamă de executiv.  La ultima şedinţă am atras primarului public atenţia asupra acestui fapt intolerabil, cerându-i inclusiv sancţionarea funcţionarilor care nu respectă cererile legale ale unui consilier local.
Iar dacă unui consilier local nu i se răspunde la sesizări, care , vorba vine,  chiar are preocupări pentru Codlea şi nu pentru planeta Marte şi i se cere votul lună de lună pentru mersul urbei, ce reacţie poate aştepta cetăţeanul de pe stradă din partea primăriei ???

9 comentarii:

  1. donu albu se vede esti des consumator si client la barul 2 amici din codlea bar select probabil macar nu dadeati spectacol cind ati cintat a fost un dezastru cu tot respectul domnu albu

    RăspundețiȘtergere
  2. Va invit si pe dumneavoastra cand ma duc din nou la 2 amici, probabil ca peste 2 sau 3 duminici, seara dupa ora 9. Mai departe, anul acesta cred ca am fost de aproximativ de 5 ori in acest bar din centrul Codlei, si nu vad nicio problema...:)
    De cantat, poate sa cante oricine, este karaoke duminica,iar eu nu am pretentii de mare cantaret...dar voi continua sa merg la karaoke cu prieteni si cunoscuti.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu anteleg de ce de sarbatori eu am aceas problema nu primesc ajutoru social am toate actele complecte nu mai stiu ce sa fac aceas problema .gozgar steliana

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg de ce nu sa facut parcare si pentru blocu 1 in fata.noi nu mai avem unde parca masinile.sunt parcate si camioane in parcare.am inteles ca astea se parcheaza mai sus,dar nu vad pe nimeni sa ia vreo masura.va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. domnulue albu caut loc de munca

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne....... e ca si cum dupa ce ai explicat ca pimintul se invirte in jurul soarelui cineva iti spune ca pizza era cu prea putina mozzarella!!!
    No comment....tot eu, Cristina :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu ca luat atitudine in cazul Dragan,fost sef al politiei comunitare Codlea.Sunt un fost agent si il caut pe acest individ si nu seusesc sa il gasesc.Daca stiti date actuale despre el,telefon ,loc de munca,va rog sa ma ajutati.

    RăspundețiȘtergere
  8. HSR – Cum se fac zeci de miliarde prin „hingherii” de maşini cu ajutorul capilor Primăriei
    Îţi tragi maşina pe un loc nepermis, ţi se blochează sau ţi se ridică autoturismul fiindcă nu aveai voie să îl laşi acolo. Există o hotărîre a Consiliului Local care prevede asta, ai încălcat-o şi trebuie să plăteşti. În rezumat, cam asta se întîmplă cu automobilele parcate în afara spaţiilor admise de municipalitate. Dar dacă nu ai loc unde să parchezi, dacă maşinile nu sunt mai multe, ci considerabil, semnificativ, uriaş mai multe decît locurile de parcare? În afacerea Primăria Codlea – Hi Speed Recovery totul se reduce pînă la urmă la o matematică pură. Este un calcul simplu în urma căruia şoferii ajung să alimenteze cu miliarde de lei vechi conturile HSR şi ale municipalităţii.

    Renunţarea la HSR, poate fi benefica pentru cetatenii codlei?
    Bineînţeles că toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile dacă şefii Primăriei s-ar fi împotrivit. Contractul a fost semnat cu Iulian Juncănaru, care la 28 de ani era deja în acte administrator al unei firme care tot în acte, îşi are sediul la el acasă.

    cateva din abuzuri sesisate si in Mun Botosani
    12 Comentarii la “HSR – Cum se fac zeci de miliarde prin „hingherii” de maşini cu ajutorul capilor Primăriei ”
    Un cetatean spune:
    18 Octombrie, 2010 la 8:23 am

    Din avion se vede ca ridicatul masinilor este de cele mai multe ori un abuz,ca aceasta afacere este a edililor Municipiului Botosani,este o hotie crasa. In toata tara masinile parcate neregulamentar sunt blocate pentru 24 ore,si numai in cazul in care se depaseste aceasta perioada sunt ridicate.La noi abuzul este clar,in conditiile cand masinile sunt ridicate pe loc, veniturile sacalilor (edililor locali+HSR) sunt consistente. Rusine hotilor ! Mai trebuie de evidentiat ca firma HSR activeaza pe str. Unirii in fosta UGIRA fara autorizatie de mediu.Doamna Zelinca Comisar sef la Mediu nu i-a nici un fel de masuri,ca deh sunt in joc interesele impostorilor portocalii (PDL-isti),chiar daca a fost atentionata in mai multe randuri.Sa-i fie rusine si d-neaei !
    kipiani spune:
    18 Octombrie, 2010 la 8:36 am

    Daca macar jumatate din banii adunati din amenzi si taxele pentru HSR ar intra in bugetul Primariei si ar fi folositi pentru crearea de noi parcari, reararea caii de rulare, semaforizari, etc. tot ar fi bine. Pe de alta parte, ridicatul masinilor a condus la o descongestionare a traficului din Botosani iar daca vom putea sa conducem si fara sa ne uitam mereu dupa gropile din asfalt ar fi minunat. Din pacate este doar o afacere pentru neste baieti destepti.

    RăspundețiȘtergere