joi, 9 aprilie 2009

"Festivalul Primaverii" - 10,11,12 aprilie

Va informam  ca in data de 10,11,12  aprilie 2009 la Codlea, judetul Brasov va avea loc "FESTIVALUL PRIMAVERII" in locatia Promenada - Centrul Istoric.
I
Vineri 10 aprilie
Spectacol artistic si de divertisment, 
Expozitie florala unde sunt asteptati toti producatorii si comerciantii de flori ornamentale, plante, rasaduri.
Artizani populari, iconari  
Oua incondeiate 
Standuri realizate de institutiile de invatamant scolare si prescolare de pe raza Municipiului Codlea care vor contine lucrari de desen, grafica, modelaj, pictura, oua incondeiate si alte ornamente specifice "sarbatorilor pascale". 
Vor fi amplasate casute care vor fi ocupate de agentii economici.
Expozitia va fi cu vanzare si va avea loc in perioada 10-20 aprilie 2008

Sambata 11 aprilie
Incepand cu orele 15.00 va avea loc Festivalul "Primul Ghiocel" avand ca drept scop promovarea si stimularea tinerelor talente, unde vor participa copii din localitatile Fagaras, Dumbravita, Halchiu, Ghimbav, Zarnesti si Codlea, din cadrul institutiilor scolare si prescolare, centre de plasament, Clubul Elevilor, Camine Culturale si Case de Cultura, cu limita de varsta pana la clasa a V-a. 

Duminica 12 aprilie
Cu ocazia zilei de Florii ANTREC FILIALA BRASOV serbeaza a V-a editie a Zilei Turismului Rural.
Incepand cu ora 16.00 Spectacol "Hai sa-ntindem hora" invitatii Orchesta "Tara Barsei" Brasov, interpretul de muzica populara Cristian Pomohaci, Ansamblul "Magura" si formatia "Dinamic" Va asteptam cu drag!
(Cadar Robert, romanticu.org, multumesc pentru compunerea mesajului!)

2 comentarii:

  1. e frumos dar oae ati intrebat pe locuitori din jur cum reactioneaza de diminata pina noapte la zgomutul care depaseste limita aprobata domi avem si copii mici nu se poate cu volumul mai mic

    RăspundețiȘtergere
  2. cum este firesc si in mod legal, dupa ora 22, orice spectacol inceteaza in promenada. Pe de alta parte, nu sunt chiar zilnice aceste evenimente la care participa mii de persoane, de exemplu de la Revelion pana acum nu a mai fost nicio actiune. Multi ar dori sa existe mai multe evenimente in promenada. Va rog sa ma contactati cand sesizati probleme grave sau persistente in promenada in timpul acestor actiuni, care cred eu, sunt necesare si normale intr-un oras.

    RăspundețiȘtergere