luni, 4 mai 2009

Pozitiv despre Poliţia Comunitară

Patrulele mixte poliţişti comunitari / poliţişti de la Poliţia Naţională introduse acum mai bine de o lună sunt o măsură bună şi de apreciat. Şi mă bucur să vad echipajele chiar numai de câte doi poliţişti comunitari umblând prin Codlea. PUNCT.

5 comentarii:

  1. bravo astaz am fostin oras mirare tigani vindea pantof jn cartierul maguri dar eu nu am vazut nici un comunitar nici macar politist tiganul fara problema curata papuci cu crema si aseza frumos una linga alta dar POLITIST... NICI VORBA am umblat mult astaz dar nici intimplator nu am vazut nici unu doi nici vorba probabil sa vindut si pantofii POLITISTI INDIFERENT CARE ia salarii,tigani vinde ce are si uite CODLEA noastre si POLITISTI nostri pote sunt INVIZIBIL

    RăspundețiȘtergere
  2. unde comntarii celelalte cu tigani cu patof

    RăspundețiȘtergere
  3. vorba vine , CUM FACE TREABA POLITIA DIN CODLEA BINE ZIS POLITISTI NOSTRI , nu inteleg de ce nu se plica lege care este in ROMONIA DE CE OBLIGAT CINEVA SA TRAIEASCA LINGA O PERSOANE CARE CIND BEAT TII MININCA ZILELE indiferent sa fie in ultimul timp pur si simplu intra peste tine in curte te ameninta cu moarte umbla cu arma alba pe strada merge la straduta la bloc amenintid si acolo lume cu moarte din curte la el fura 3 telefon mobil POLITIA VINE DAI DECLARATIA SI TOTUL RAMUNE LA FEL DAR CINE FACE LEGE NE APARAT TREBUIE SA OMOAR PECINEVA ,,,,,,, CASA FACE POLITIA CEVA,,,,, UNDE LEGE,,,,,, CINE POATE RASPUNDE,,/?/??

    RăspundețiȘtergere
  4. POZITIV .... dupa sfat ce pot da riipolitia nu face datorie cum trebuie dar locul lui ari fii in puscarie

    RăspundețiȘtergere
  5. mersi de sfat dar putin

    RăspundețiȘtergere