marți, 31 august 2010

Actiuni pe campurile codlene

Iata aici initiativa pregatirii actiunilor (dati un clic pe link) :


Astazi a avut loc a doua sedinta de lucru, dupa ce martea trecuta am convocat detinatorii de terenuri si politia comunitara si nationala si angajatii responsabili din primarie.
Intre cele doua sedinte am fost in control cu echipa formata dintr-un reprezentant al Politiei Comunitare, al Politiei Nationale si al primariei si am constatat prezenta pe campurile codlene a mai multor stane (cel putin 7) care incalca hotararile de CL.
De asemnea, joi s-a efectuat o intalnire cu cetatenii din cartierul Malin, care au fost informati cu privire la hotararile de consiliu local si cu privire la masurile care se vor lua pentru protejarea campurilor.
Exista 2 probleme mari si late (si vechi) cu privire la campurile codlene: furturile din camp si prezenta oilor si a altor animale, care afecteaza sanatatea culturilor agricole.

Am luat decizia ca echipe mixte de reprezentanti ai autoritatii locale sa efectueze controale/razii inopinante in camp, cu sanctionarea tuturor abaterilor. Reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare si Fitosanitare vor insoti aceste echipe.
Personal ma voi implica atat ca autoritatile sa isi faca datoria prin supervizare si coordonare, cat si prin participarea directa in cadrul echipelor de control. Voi reveni cu rapoarte periodice.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu