miercuri, 11 august 2010

Cetăţenii sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de ineficienţa Poliţiei Comunitare şi de prezenţa haitelor de câini vagabonzi

Din discuţiile cu concetăţenii şi sesizările acestora, de departe doua aspecte sunt cele care nemulţumesc cel mai mult: Poliţia Comunitară şi hoardele de câini vagabonzi care au pus stăpânire pe străzile şi cartierele Codlei.
De la finele anului 2008, trag semnale de alarmă despre dezastrul de la Poliţia Comunitară Codlea. Dezastru care începe exact de la vârful conducerii. Actualul şef (în acelaşi timp şi pensionar) este numit interimar a patra oară la rând!! Din efectivul de 32 de angajaţi ai Poliţiei Comunitare, pe străzi se văd foarte puţini, iar când se văd, se observă şi timiditatea cu care aceştia asigură ordinea publică.
Despre câinii care s-au înmulţit peste măsură şi au pus stăpânire pe străzi pot doar să spun că nu par a exista soluţii concrete şi imediate. Pe de o parte, legea nu mai permite eutanasierea lor, iar ONGurile pentru protecţia animalelor fac presiuni pentru salvarea acestor animale, pe de altă parte, adăpostul pentru aceştia nu se construieşte. Acesta ar trebui să fie construit conform unei decizii a CL Codlea de către SC Servicii de Gospodărire Măgura Codlea SA, alocându-se în acest scop 250.000 ron.

(Toate acestea în timp ce pentru Fundaţia Rafael din Codlea, care se îngrijeşte de persoanele cu dizabilităţi, nu s-au găsit 10.000 de ron pentru sprijinirea funcţionării).

4 comentarii:

  1. ineficenta polititia nu numai a comunitar ci cei de la centru nimeni nu face nimic am auzit ca politia a fost la PETRECERE BURLACILOR LA LATERALA 65 PE DATA DE12 AUG CARE A DERANJAT PE TOATE ZONA SA STIE CA MULTE LUME A FACUT NUNTA PETRECERE BURLACILOR DAR ASA CEVA NU A FOST INCA IN CODLEA SI NICI POLITIA NU A FACUT NIMIC CUM AM AUZIT ASTAT A UITAT SI A PLECAT NORMAL DE CE SA SE BAGE NU CE SE COMPLICE SI LUME E ... AUDE DAR NU AUDE .. SA MAI FACE CIT MAI MULT DIN ASTA POATE O SA SATURE LUME ODATA A FACUT WCC IN TOATE STRADA A PISAT PESTE TOT PE CASA PE MASINI NU CONTA DAR A FOST PETRECERE BURLACILOR PE LATERALA 65 SI WC A FOST PUBLIC PE STRADA BRAVO TOT INAINTE SI DACA ZICI CEVA EST AMENINTAT SI BAG P A IN GURA ASTA E DEMOCRITIA SI ASTA POLITIA DIN CODLEA BAFTA MAI DEPARTE

    RăspundețiȘtergere
  2. de prezenta cainilor vagabonzi sunt si eu nemultumit. de prezenta politistilor comunitari sunt nemultumit pt faptul ca sunt foarte putini.Ce legatura au cainii cu politistii in afara faptului ca sunt comunitari?

    RăspundețiȘtergere
  3. RASPUNS @RARES
    In prima fraza spuneam ca acestea ar fi cele doua nemulturmiri principale, cele care au strans cele mai multe critici, nu ca ar avea vreo legatura cainii cu politistii.
    Reglementarile spun ca trebuie sa fie 1 politist comunitar la 1000 de locuitori. Cei 32 de politisti comunitari (plus un post vacant) sunt deja prea multi. Din pacate cei mai multi stau prin birouri sau muta mapa si doar foarte putini sunt vazuti pe strada....

    RăspundețiȘtergere
  4. daca la primarie e mult angajat de ce sa nu fie si la politia comunitar damne si ele trebuie sa manince si cei de la primarie cei de comunitar si ciini comunitar si basta mai bine zis toti sta undeva ca pe strada nu vez unu undeva e ciini e pe strada aia vez asa e viata

    RăspundețiȘtergere