duminică, 22 august 2010

Klaus Iohannis decorat de comunitatea evreiască



Klaus Iohannis a fost decorat în 12 iulie cu medalia şi distincţia „Prieten al comunităţii evreieşti”. Ceremonia decernării s-a desfăşurat în sinagoga din Sibiu. Distincţia a fost înmânată de deputatul Aurel Veiner, preşedintele Federaţiei comunităţilor evreieşti din România. Laudatio la adresa primarului a fost citită de Erwin Simsensohn, la ceremonie a fost prezent şi Otto Deutsch, preşedintele comunităţii evreieşti din Sibiu.
Klaus Iohannis a primit această distincţie pentru performanţele sale ca primar al unui oraş, în care există o înţelegere exemplară între oamenii de diferite naţionalităţi cât şi pentru sprijinul acordat comunităţii evreieşti din Sibiu cu prilejul renovării parţiale a sinagogii şi în pregătirea şi apoi desfăşurarea Zilelor culturale “Euroiudaica” în cadrul Programului Capitalei Culturale 2007.

Un comentariu:

  1. UN PRIMAR DEOSEBIT !! UN BUN GOSPODAR ! UN OM CU MULTA CULTURA SI MULTE CALITATI ! CINSTE LUI KLAUS IOHANIS !! ASA NE-AR TREBUI SI NOUA UN PREMIER DAR CINE STIE POATE CHIAR SE ADEVERESTE ! DA DOAMNE!!!

    RăspundețiȘtergere