marți, 14 decembrie 2010

Fără precedent: Consiliul Local Codlea depune PLÂNGERE PENALĂ împotriva executivului codlean în privinţa contractului cu parcările !!!!

Un fapt fără precedent s-a petrecut ieri,13 decembrie 2010, la şedinţa de consiliu de la ora 16, la care au participat şi 25 de cetăţeni nemulţumiţi:
CL Codlea a hotărât în UNANIMITATE depunerea plângerii penale împotriva semnatarilor contractului oneros cu firma Hi Speed Recovery, care administrează parcările cu plată!

Consilierii locali s-au convins în ultima perioadă despre abuzurile grave din contractul cu parcările. Astfel, văzând raportul finalizat ieri de către comisia specială de analiză a CL (din care fac parte), care arată neregulile grave din contractul semnat între Primăria Codlea şi firma cu parcările, s-a dispus sesizarea organelor de cercetare penală şi atacarea contractului. Vezi aici cine a semnat contractul.

Voi reveni cu detalii complete pe parcursul zilei de astăzi.

Consider că şi poziţia mea tranşantă şi protestul meu în această problemă a contribuit la acest rezultat. Felicitări Consiliului Local Codlea pentru această hotărâre unanimă.

Un comentariu:

  1. Sunt unul din cei putini cu procent de prezentare la vot 100% dupa Revolutie. Pentru prima data sunt mandru cu cine am votat. Bravo tie !

    RăspundețiȘtergere