miercuri, 15 decembrie 2010

Parcări: S-a rezolvat. S-a dat la pace. Se va respecta întocmai caietul de sarcini. Dar....

voi reveni cu amanunte mai tarziu...

9 comentarii:

  1. Da, inteleg, se da la pace... dar cine raspunde pentru toate cele intamplate pana acum? Nu cade nimeni inca? Ar cam fi cazul sa cada ceva capete in Primaria Codlea... Oare DNA-ul nu poate fi sesizat?
    In Codlea toate se dau la pace, dar cu "verisorul" de la Botosani cum ramane? :))))
    Chiar daca am lipsit de la sedinte sau de la protest, nu care cumva sa credeti ca au murit codlenii:))) Vrem sa cada cineva din conducere, altfel scandal mare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo d-mle consilier atita scandal pentru nimic , HA HA HA HA ! dumneata iti faci reclama si noi fraierii raminem tot asa .

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule ANONIM de mai de sus:
    atata scandal pentru nimic? îmi fac reclamă? atat aţi inteles? Imi pare tare rau pentru capacitatea dvs....

    Si ce inseamna tot asa? Pentru ca s-a revenit la caietul de sarcini, firma a primit 310 locuri de parcare cat a castigat, a ramas fara cele 1500 cadou,s-a constatat ca semnele sunt ilegal amplasate si se dau jos, se va percepe doar 1 leu pe ora fata de 1,24 acum...
    Aaaaaaaaa, ca ceilalti consilieri au hotarat sa o dea la pace si basca sa mai si plateasca despagubiri catre firma, este vina mea cumva?
    Daca nu faceam scandal, credeţi ca se rezolva macar ce s-a rezolvat?
    Stimate ANONIM, cu această atitudine de a împroşca tot în cel care ia atitudine ne merităm soarta cu varf si indesat.
    Sa traiti bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Domnule Consilier Albu!!!
    In sfarsit se rezolva ceva!!!
    Ceea ce ati facut dumneavoastra este laudabil.
    Din pacate nu toti oamenii inteleg ceva din ceea ce incercati dumneavoastra sa faceti (incluzand "trezirea la realitate" pe care o incercati asupra tuturor oamenilor).
    Se pare ca noua, ca popor, ne va mai lua mult timp pana sa ne trezim la realitate si sa vedem realitatea gol-goluta.
    Doamna Dana:
    Codlenii nu au murit dar daca "dorm" este ca si cand nu ar exista...
    Domnule Anonim:
    Chiar nu ati inteles nimic...
    Sunteti in afara discutiei si va lasati pacalit de scandalurile politice care ne sunt "bagate" in cap de mass-media (orice gest sau luare de masuri este interpretata drept campanie electorala).

    Domnule Albu: Toata stima si respectul pentru actiunile dumneavoastra!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este laudabila actiunea si activitatea dvs domnule Albu in toata aceasta campanie.Din pacate constatam ca cei care sunt platiti din bani publici, adica de noi toti,isi rotunjesc profiturile furand de la noi.Sa le fie rusine!Chiar nu exista nici o cale de a-i ataca ?De a-i denunta? Prefectura nu poate face nimic?

    RăspundețiȘtergere
  6. rugăm toată lumea din acest oraș,luați atitudine,nu vă lăsați duși cu preșul,au băgat frica în voi dar dacă mergeți pe buna dreptate nimeni și nimic nu vă poate face rău și dacă vă-vor face rău noi trebuie să fim uniți și să nu-i lăsăm să ne facă rău fără nici un drept,mie mi- sa furat mașina de către acești indivizi cu parcările și nu ma las merg mai departe până acolo unde trebuie sa merg pentru că nu am frica și nici nu am avut niciodată,mai rău de cât să- te fure să te jignească și să încalce legile nu-i nimic mai rău,de ce sa suferim noi pentru ilegalitățile lor,sa mai sufere și ei pentru ilegalitățile pe care le fac ei zi de zi încălcând legea,aici nu-i vorba nici de campanie electorala,nici de voturi nici de nimic,este vorba de toată lumea care suferă și este furată pe ne drept,pentru lumea care este jegmănită zi de zi și-i lasă fără bani de mâncare în casă,mie unu mi-sa furat mașina și nu-mă las nici dacă trec avioane peste mine,să le fie rușine celor care fura munca fiecărui om care se chinuie zi de zi,sa le fie rușine că au lăsat oameni în străzi,au luat bani de la lume fără nici un drept legal,să le fie rușine și să nu-i lăsăm să se mai întâmple... curaj și legea-n față,legea-nu-i doar pentru noi,legea este pentru toată lumea,așa că ... să vadă și ei cu adevarat adevărata lege pe lumea asta numita dreptate,dreptate prin lege în adevăratul sens al cuvântului,nu mai permite-ți să fiți furați,legile sunt pentru toată lumea.Sărbători fericite!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu vă faceți probleme că totul se va rezolva și tot adevarul va ieși la suprafață cu toate hoțiile pe care le-au făcut ei dimpreună,Dumnezeu nu doarme cum dorm cei de la politie sau cei din primărie și Dumnezeu vede și pe cel ce fură și-l va pedepsi amarnic

    RăspundețiȘtergere
  8. tocmai am gasit pe youtube filmuletele postate referitoare la firma de parcare. Domnule Albu felicitari si spun asta din tot sufletul!! Sper sa fi un exemplu pentru ceilati consilieri si sper ca intr-o zi legea se va respecta nu "dupa cine cunoaste pe cine" ci dupa ce scrie in acte!! Nu mai locuiesc in codlea de multi ani dar inca ma revolta atitudinea unor oameni care ar trebuii sa indrepte nu sa le "dea apa la moara" altora.
    felicitari inca o data! si multumesc in numele codlenilor pt atitudinea laudabila pe care ati luat-o!

    RăspundețiȘtergere