sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Prin răspunsul standard şi sec la sutele de reclamaţii depuse împotriva abuzurilor, executivul demonstrează ori indiferenţă, ori incompentenţă


Printr-o acţiune fără precedent (vezi Protest inedit: înregistrare a sute de reclamatii la Primăria Codlea în scandalul parcărilor) , sute de reclamaţii individuale (vezi modelul aici) au fost înregistrate la Primăria Codlea.
Conform legii, funcţionarii din Primăria Codlea trebuie să răspundă direct şi individual fiecărui cetăţean care a formulat o astfel de reclamaţie.

Răspunsul pe care l-au catadicsit să îl trimită tuturor prin poştă frizează absurdul şi contrazice chiar acţiunile anunţate de către executiv în cadrul şedinţei de Consiliu Local din ziua protestului din 24 ianuarie 2011. Rămâne de lămurit : cei din primărie sunt ori indiferenţi sau incompetenţi.

După ce în săptămâna primului protest în stradă din 20.01.2011, Consiliul Local Codlea a depus plângere penală împotriva executivului, după ce la al doilea protest de luni, 24.01.2011, în timpul şedinţei de CL, consilierii au hotărât iniţierea unei acţiuni în instanţă, după ce chiar reprezentanţii executivului prin secretarul prezent la şedinţă a anunţat că până şi primăria a dat (sau dă) în judecată firma de ridicări, iată că după numai câteva zile cetăţenilor le vine prin poştă răspunsul acesta penibil şi fără a spune nimic.

Personal voi reclama la comisia de disciplină pe semnatarii acestei scrisori care induce cetăţenii în eroare, nefăcând referire măcar la acţiunile întreprinse sau modalităţile de rezolvare.

2 comentarii:

  1. revoltator, ce primar avem,cred ca este timpul sa il cam trimitem acolo unde sta cel mai mult, la cate o bauta ,in strainatate unde are afaceri,si la cate o dezalcolizare tot in strinatate si tot pe banii contribuabililor.Ce multumire ai stimate primar de nu te mai saturi?RUSINE te declarai Codlean,si chiar te-am crezut,ce naivitate din partea noastra a celor ce te-am votat,imi e rusine de rusinea ta.Ce sa mai asteptam intre doua balbe si o injutatura ,o ragaiala cu puternic iz de alcool.RUSINE CELUI INTAI GOSPODAR AL CODLEI CARE SI-AR VINDE SI SUFLETUL PENTRU O AFACERE. RUSINE, RUSINE RUSINE.

    RăspundețiȘtergere
  2. CUM SA FIE PRIMARUL, NEAM CU EL ?!? :O

    RăspundețiȘtergere