marți, 18 ianuarie 2011

Ruşinos la Primărie : Concursul de la Poliţia Comunitară Codlea s-a ... anulat. Şeful interimar a rămas şef interimar. Cine îşi bate joc de noi?

Concursul organizat întâi foarte convenabil pentru domnul şef (se pare că etern) interimar Neagu Sandu între 27-29 decembrie 2010 se amânase la fel de convenabil pentru data de 10 ianuarie a.c. , după ce 4 candidaţi intraseră în cursă.
În data de 10 ianuarie, doar 2 candidaţi au mai rămas în cursă, domnul Neagu Sandu şi domnul Iaru George, angajat al Primăriei Codlea.

Aici vine momentul culminant: chiar în ziua concursului, acesta se anulează, din motiv că "nu trebuia organizat". Momentan nu se ştie mai multe. Dar promit că se vor ştii !

Citeşte aici:

"Concursul" pentru şefia Poliţiei Comunitare s-a amânat .... un pic


Mânăreală: Se organizează concurs pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei Comunitare Codlea între (culmea nesimţirii) 27-29 decembrie 2010 !


şi aici "povestea" Poliţiei Comunitare Codlea....:
http://erwinalbu.blogspot.com/search/label/POLITIA%20COMUNITARA

7 comentarii:

  1. Cea mai proasta lege este ca politia sa fie la ordinele primarului in loc sa fie independenta si in slujba legii nu la bunul plac al primarilor care de multe ori isi fac treburile murdare cu politistii care trebuie sa se supuna ca altfel ramin fara servici.

    RăspundețiȘtergere
  2. da normal ca hotii fac manareala....daca a stat domnu neagu pe post de interimar 2 ani(legal este prevazut 6 luni)cu un salariu de 3000 lei de ce nu ar mai sta inca 2 ani.nu?sti cum e in romania timpul trece ,leafa merge

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai de mama lui de munincipiu impozitele sint de munincipiu! ,restul este de comuna fara gara, fara spital,fara wc public ,fara capace la gurile de canal ca politia comunitara face rondul in masinile personale iar noaptea dorm in ele primarul de la ora 9 ia pauza toata ziua si nu este de gasitce mai jale mare domnule ce am fost odata si ce am ajuns din cauza unor nepriceputi care ne conduc si care gindul lor sta numai la afaceri murdare ca daca- i scuturi nici ei nu stu pe ce si-au facut averile si paminturile !! asta e cu respect George.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nicola16, pe data de 14 Februarie 2009, a spus:

    Der Polizei Chef von Petrosan.Hat mein Auto Unterschlagen Einen Fiat Ducado- Polizeiliches Kenzeichen OG-ZW 107 in Deutschland Name Dorel Neag seine Frau Luminiza Neag arbeitet auf dem Rathaus in Petrosani. Es Sind Diebe und Kriminele. Und Korupt dazu. Ich Rade jedem geht nicht nach rumänien sonst werdet ihr nur reingelegt und Man kann Fast keinem Trauen.Das restaurand auf dem Foto mit dem kleinen See gehört auch einem Freund des Dorel Neag.mit Pizeria und Lokal. Meidet rumänien Bevor ihr Lehrgeld Zahlt.
    Translate

    Nicola16, pe data de 14 Februarie 2009, a spus:

    Und Das Foto von dem Herrn in der Braunen Jacke ist Herr Neag Dorel. Danke wenn eine Stadt solch eine Polizei hat die Frau (Ehefrau )auf demn Rathaus ist Gleichzeitig sein Chef und Vorgesetzter Lachhaft und in Europa Undenkbar. Bei rückfragen Mein Name Hansert Wolfgang Industriegebiet.1 in 77731 Willstätt
    link:http://www.panoramio.com/photo/4850074
    tel07852 - 934628

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta e protejatul primarului sa vedem ce-o face cind nu o mai fi primarul?

    RăspundețiȘtergere
  6. HA HA HA A DISPARUT BANCA DIN CENTRU DE LA MONUMENT,avem 2 politii le platim degeaba pe amindoua ,noaptea dupa ora 2 nu mai gasesti picior de politist.Ce zici Erwine am dreptate ca trebe facut ceva ? cu respect Stanica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Erwine ai dreptate cu minareala , drumul este plin de carute care merg la furat ,cartierele de asemenea capacele de canal sint din ce in ce mai putine daca vrei un politist local poti sa tragi cu tunul ca nu-l gasesti seful lor se plimba civil cu masina institutiei ce mai trebe facuta curatenie .ANTAL.

    RăspundețiȘtergere