luni, 7 februarie 2011

Consiliul Local Codlea a hotărât demararea procedurilor de menţinere a Spitalului Codlea. Aşteptăm poziţia Ministerului Sănătăţii.

La şedinţa extraordinară din 7 februarie 2011 a Consiliului Local Codlea cu privire la situaţia Spitalului Codlea, consilierii au votat demararea tuturor procedurilor de menţinere a activităţii spitalului.

Această hotărâre va fi transmisă Ministerului Sănătăţii, Prefecturii şi administraţiei sanitare. Aşteptăm poziţia Ministerului Sănătăţii şi a guvernului. Ministrul sănătăţii s-a exprimat clar pentru transformarea spitalului codlean în azil de bătrâni, în cest sens existând un proiect de hotărâre de guvern (vedeţi mai jos pe blog).

Un comentariu:

  1. Va felicit si va urez mult succes in tot ceea ce faceti ! dar o intrebare, cind o sa aduceti inapoi codlenilor strandul aceasta oaza de sanatate nu este pacat sa-l administreze altii care numai ia banii si nu investesc nimic? am inteles ca si aici si-a bagat coada o ruda a primarului pe post de jurist care si-a luat dreptul si nu s-a prezentat la procese pacat ! multa stma si repect.

    RăspundețiȘtergere