sâmbătă, 12 martie 2011

ADIO SPITAL - INCREDIBIL: În Monitorul Oficial nr 175/11.03.2011 a apărut HOTĂRÂREA de transformare a spitalului în cămin de bătrâni!!!!

După ce am ieşit de atâtea ori în stradă, după ce am avut discuţii "liniştitoare"cu prefectul şi subprefectul, după ce am auzit că Erwin este exagerat şi induce lumea în eroare, după ce astăzi am avut o încercare de a organiza o dezbatere publică, ne trezim în faţa unui fapt împlinit:

IERI, 11 martie, fără ca cineva să aibă vreun habar (oare??), a fost publicată HOTĂRÂREA DE GUVERN luată deja , conform semnăturilor, de pe 9 martie, adică la doar o zi după şedinţa cu prefectul de la Codlea, când am fost ASIGURAŢI că spitalul NU se va închide.

Alte cuvinte nu mai am. Citiţi de vă cruciţi la paginile 7-11:

Monitorul Oficial nr. 175/2011

Codlea, trezeşte-te !!!

8 comentarii:

  1. Lucru asta chiar ca este incredibil. Nu pot sa inteleg aceasta hotare. Cel putin nu pentru spitalul dn codlea cum stateau lucrurile la alte spitale asat nu stiu. Aceasta hotarare este acuma definitiva? Sti, Erwin de cand se va transforma spitalu in camin?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce eu nu inteleg este un lucru. Din cate am inteles sa dat tot spitalu in mana locala. Adica toate drepturile pentru acest spital sunt la primaria codlea. Cum poate atunci sa mai zica Guvernu ca transforma spitalu in camin fara sa intrebe primaria codlea daca sunt de acord cu acest lucru, ca doar toate drepturile asupra spitalului sunt la primaria codlea. Atunci nu ar putea sa dea primaria codlea guvernu la curtea constitutionala in judecata?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand oare va veti trezi si veti invata, in sfarsit, ca o promisiune verbala nu valoreaza NIMIC. Exact cum spune o lege a lui Murphy: o promisiune verbala nu valoreaza nici macar cat hartia pe care putea fi scrisa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Primarul in loc sa se implice in tratativele pentru mentinerea spitalului ca doar e de la PDL, a plecat sa se trateze in Austria dar pe dumnealui il intereseaza numai soarta lui si a buzunarului pe care si la umflat cit a putut de restul nu-i pasa dar o sa-i vina vremea sa dea socoteala si el si acolitii lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hotărârea poate fi atacată în instanţă. Dar nu trebuia să ajungem aici. Deja este foarte departe şi tragic.

    De la 31 martie angajaţilor le expiră contractele. De la 1 aprilie, transformarea ar trebui teoretic să înceapă.

    Deşi proprietarul spitalului este CL Codlea, finaţarea actului medical în sine vine de la Ministerul Sănătăţii.CL asigură utilităţile, investitţiile, întreţinerea, chiar şi ceva echipamente medicale. Ei zic că nu mai asigură finanţarea. Adică avem doar o clădire în proprietate. in care am investit bani mulţi. În rest, cum ideea este ca CASJ sa nu mai faca contract, adio bani de medicină...

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca totul a fost aranjat in culisele prefecturii ,cu largul concurs al autoritatilor locale ,si nu fara cunostinta "menajerului" spitalului !
    Pun pariu, pe o lacrima ,ca ,le etajul prea controversatului spital, se va dezvolta o activitate ,privata ,ca toate activitatile din Romania subventionate de contribuabili dar, care vor umple spatiul ramas liber din buzunarele celor mai" destepti" dintre noi !
    Pacat de sangele ...nostru prea rece ,uneori .

    Romeo P.

    RăspundețiȘtergere
  7. pacat mare pacat........
    dar sa stiti ca nu numa in romania se intampla aceste chestii
    din pacate in toata lumea se intampla aceleasi lucruri
    da ei chiar nu se gandesc ca pun viata in pericol a tuturor codlenilor?
    nu se gandesc ca poate un bolnav transportat cu ambulanta la spital in brasov nu mai poate aunge acolo viu?
    da chiar nu au altceva de facut decat sa inchida spitale?
    de ce nu le mai taie si lor un pic din salariile lor de sute de milioane? pt ca acolo se duc toti banii nostrie
    la aceste intrebari poate nu o sa avem niciodata raspunsuri dar un lucru e sigur....toti acesti indivizi distrug romania decat sa o scoata din criza mai tare ne baga........

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa e romanul. Se lasa calcat in picioare desi se plange de acest lucru. Pacat! Ce mi se pare mie cel mai trist este ca in Romania nu cred ca se va schimba nimik nici peste 100 de ani. Ne meritam soarta. Pacat ca nu luam exemplu din Occident unde cetatenii chiar sunt ascultati atunci cand au nemultumiri datorita faptului ca sunt uniti si hotarati atunci cand vor sa obtina ceva. In loc sa facem pasi inainte noi ne intoarcem inapoi in timp. ROMANIA TREZESTE-TE!

    RăspundețiȘtergere