miercuri, 2 martie 2011

NU am primit autorizaţie pentru manifestare în faţa prefecturii din partea Primăriei Braşov, dar ni se facilitează vineri o întâlnire cu prefectul

Ieri am participat la şedinţa comisiei de avizare a solicitării codlenilor de a manifesta pentru susţinerea Spitalului Codlea în faţa Prefecturii Braşov. Prezenţi au fost primarul Braşovului, purtătorul de cuvânt şi secretarul Primăriei, Braşov şi reprezentanţi ai Jandarmeriei şi Poliţiei Braşov.

Din păcate, fără a face eu alte comentarii, NU am primit acceptul pentru a manifesta în faţa prefecturii, după cum au hotărât cetăţenii la manifestaţia de sâmbătă, 26.02, din Codlea. Motivul refuzului este că "problema este în curs de rezolvare" şi nu ar fi nevoie de asemenea acţiuni. Aceasta este şi o veste bună.

Totuşi, primarul municipiului Braşov, domnul George Scripcaru, a dorit să vină în întâmpinarea solicitării noastre şi a organizat o întâlnire cu domnul prefect pentru vineri, ora 9, pentru a ne putea prezenta doleanţele şi a depune cele 4000 de semnături ale cetăţenilor care susţin menţinerea spitalului codlean.


Vedeţi aici declararea manifestării conform legii:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu