vineri, 25 martie 2011

Primarul George Scripcaru se implică personal în rezolvarea problemei spitalului

Ieri am fost contactat telefonic de domnul George Scripcaru, primarul municipiului Braşov pe tema Spitalului Municipal Codlea, acesta dând asigurări verbale că se vor găsi soluţii de salvare a spitalului nostru, dar nu ca spital , ci ca centru de zi, chemând la dialog toţi factorii de decizie.

I-am amintit că nu aşa trebuie să decurgă lucrurile, instituţiile abilitate nefăcând nimic concret până acum, iar din 31 martie 2011 expiră contractul cu Casa de Asigurări fără semnale de prelungire, deci unitatea fiind condamnată practic la închidere prin nefinanţare, ba mai mult, angajaţii spitalului primind deja repartizări la alte spitale, în această săptămână, aceasta după promisiunile prefectului că nu se desfiinţează spitalul, ceea ce a adâncit şi mai mult starea de confuzie şi nemulţumire.
Oricum, fără cameră de urgenţă şi fără internare peste noapte, spitalul nu mai este spital, ci doar o clinică. Domnul primar Scripcaru a dat asigurări că până săptămâna viitoare se vor găsi totuşi soluţii.

Personal salut această implicare, deşi nu este neapărat de datoria domniei sale şi îi mulţumesc pentru contactare.

(În acelaşi timp primarul nostru scump (la vedere) şi drag nu prea ştim ce a făcut concret pentru salvarea spitalului.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu