luni, 14 martie 2011

Veniţi la şedinţa de consiliu azi, 14.03.2011, ora 15.30, să susţinem Spitalul Codlea

Deşi s-au strâns peste 5000 de semnături (cel mai mare număr de semnături strâns vreodată în Codlea pentru o cauză), deşi au fost 5 manifestaţii de susţinere, deşi s-au făcut demersuri sau promisiuni liniştitoareinclusiv de domnul prefect, iată că pe nepusă masă, vineri a apărut în Monitorul Oficial nr 175/11.03.2011 Hotărârea de Guvern care transformă spitalul nostru în cămin de bătrâni.

Luni, 14 martie 2011, ora 15.30, va avea loc şedinţa de Consiliu Local la Primăria Codlea.

Haideţi să susţinem spitalul! Protestele în stradă au ajuns ultima soluţie!

3 comentarii:

  1. Din pacate Zona Brasov nu-si permite sa sustina 3 spitale, in Codlea, Sacele, Brasov.
    Fondurile trimise in Zona Brasov se impart la aceste 3 spitale si astfel nu sint suficienti pentru nici unul. Decat sa investim in 3 spitale, din aceeasi zona mai bine punem la punct Spitalul Judetean.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gresit, cum sa sustinem Spitalul Judetean doar cu fonduri, unde este actul medical de calitate nu ne gandim si la bolnavi care ajung sa fie si tratati acolo,unde este iadul pe pamant, ajungi acolo cu ambulanta, medicii sau mai bine zis asistentele sondeaza pacientul ,ambulanta pleaca iar bolnavul este trimis acasa in miez de noapte cu taxi pana in Codlea( fratiilor suntem oameni modesti nu avem de unde sa ne permitem asa ceva) .Nu uitati ca si locuitori Codlei sunt si ei cotizanti la asig.de sanatate.Mai bine am incerca sa avem servicii de mai buna calitate, si daca am vrut sa fim municipiul atunci sa ne asumam raspunderea, nu numai sa incasam taxe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu poti sa tratezi aproape un judet intreg la un spital. Cel putin spitalu din brasov nu are capacitatea si dezvoltarea aceasta. Trebuie si spitaluri mai mici locale pentru a asigura sanatatea destul de bine. Este o reforma slaba. Daca un spital merge rau, face pierderi, aparatura slaba si putina, cazare slaba atunci te poti gandi la o inchidere. Dar nu un spital care arata destul de bine nu are datori si face treaba destul de buna cum se aude de la patienti , cum de zice de spitalu din codlea.

    RăspundețiȘtergere