sâmbătă, 30 aprilie 2011

Primăria Codlea nu va mai putea plăti salariile angajaţilor peste două luni din cauza epuizării fondurilor


Din cauza epuizării fondurilor de salarii peste două luni, angajaţii Primăriei Codlea riscă să rămână neplătiţi.
Cum s-a ajuns în această situaţie? Am arătat de nenumărate ori: Numărul mare de angajaţi, salarii mari în mod deosebit în eşantionul întâi, primele şi suplimentele salariale acordate cu nemiluita, bugetul local strâmtorat, dezordinea din primărie.
Fără o restructurare rapidă a personalului şi o eficientizare nu se va putea rezolva această problemă. Domnul primar declară însă de fiecare dată : "Atât cât sunt eu primar, eu nu dau pe nimeni afară". Suplimentele salariale sunt acordate prin dispoziţie de primar fără a fi nevoie de acordul prealabil al Consiliului Local. În acelaşi timp, la orice încercare de a afla oficial care sunt veniturile (nu doar salariile de bază) ale celor din primărie , răspunsul a fost: acestea sunt confidenţiale.

Vor urma detalii.


Aici alte postări mai vechi pe acest subiect:

Prime de miliarde la Primaria Codlea in anul de criza 2010


Revoltător: Din nou prime pentru funcţionarii din Primăria Codlea! Am fost DIN NOU SINGURUL care a votat ÎMPOTRIVĂ !


CLIC AICI pentru toate postările pe acest subiect .

6 comentarii:

  1. Sa inchida ... primaria.Si asa stau degeaba pe acolo....

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa primar, asa primarie

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ma intreb cum poate sa dea primaru prime asa cum vrea el. Are el un fond de bani pe care are singur putere? Sau ia din fondurile primariei de unde poate bani si zice cine primeste prime si cat primeste? Fiecare invarte bani pe acolo cum vrea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Primarul din momentul asta ar trebui luat la bani marunti. Bai deci nu i-mi vine sa cred ca se intampla toate astea si noi stam degeaba. Pai nu e de mirare ca nu sunt bani la primarie pentru lucrurile importante din orasul asta dar sunt bani pentru prime cu nemiluita. Pate cel mai probabil noi ne platim taxele direct in contul domnului Popa si acesta ne rade in fata si invarte banii cum vrea dansul. Trebuie ca primarul sa fie fortat sa plece ca nu se mai poate. Haideti sa-i aratam ca nu suntem degeaba codleni!

    RăspundețiȘtergere
  5. In primaria Codlea nu toata lumea ia prime si stimulente numai capii serviciilor si persoanele de sex feminin care au trecere cu titele mari la domn primar! cit despre primar la ora 8 vine si la noua pleaca de nu-l mai gaseste nimeni!

    RăspundețiȘtergere