vineri, 27 mai 2011

Primarul Codlei, declarat persona non grata

foto: Loredana Ursu, codlea-info

Codlenii protestatari l-au declarat "persona non grata" pe primarul municipiului, Alexandru Popa. Motivele acestei declaraţii sunt numeroase: evenimentele nefaste din urbea noastră din ultimele luni, începând cu scandalosul contract al parcărilor semnat de cei din primărie, neimplicarea în susţinerea spitalului, facilitarea defrişărilor din pădurile Măgurii. Cetăţenii consideră că primarul nu se (mai) implică şi nu îi (mai) reprezintă cum se cuvine. Ultima mare nedreptate a fost cenzurarea organizarii unor manifestări caritabile pro spital.

Codlea oricum nu mai are de multă vreme primar. Absenţa domnului Alexandru Popa de la treburile primăriei este deja proverbială, iar neregulile din această instituţie se ţin lanţ. Codlea este în derivă...

Care este părerea ta?

5 comentarii:

  1. Trebuie să ne trezim... Nu împotriva primarului, ci pentru noi, pentru urbea noastră. Am vrea să-l avem pe primar în frunte, dar unde e? Am vrea ca el să nu uite că oamenii din Codlea l-au votat, am vrea să lupte pentru spitalul nostru, nu să mimeze, am vrea să-l vedem apărând pădurea, nu dând autorizatii de trecere celor care defrisează Măgura... Am vrea... El vrea? Cred că deja ne-a dat răspunsul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Erwin nu este numai primarul ci toti colaboratorii lui din primarie cu care si-a facut "treaba" incepind de la contabil care si-a tras destule foloase necuvenite , secretar,consilier ,doamna de la compartimentulI.T se stie cine e toti si- au tras cit au putut incepind de la bani pina la paminturi !credeti-ma le stiu pe toate pentr-u ca am lucrat ani buni in primarie,acolo contabilu taie si spinzura.Cu stima un pensionar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Normal unii angajati habar nau pe ce si-au luat terenuri numai s-au trezit peste noapte proprietari ar trebui verificati la singe sa demonstreze cum au intrat in posesia lor cit au avut salarii si cit au dobindit si de unde restul ? in frunte cu primarul .

    RăspundețiȘtergere
  4. Da asa e ca unii angajati nu se stie pe ce ia banii de exemplu uitati-va la blocuri s-au facut izolatii fiecare le-a facut cum a avrut si un bloc are mai multe culori etajul 1 o culoare etajul 2 alta si grosimea poliestirenului difera fiecare cum la taiat capu ,ce pazeste domnii arhitecti ai primariei de permit asa ceva ? AVEM BLOCURI TARCATE.

    RăspundețiȘtergere
  5. el vrea........sa cumpere toata codlea,ne sfideaza total,ar trebui scos din oras . alex

    RăspundețiȘtergere