miercuri, 4 mai 2011

Vrei să lucrezi în Marea Britanie? Îţi recomand Leeds-UK.

Vrei să lucrezi în UK? Temporar sau permanent? Ai vrea să te stabileşti în Marea Britanie sau să mergi pentru o perioadă determinată? Doreşti să ai documente legale pentru un job în UK?
Prin preumblările mele prin lume am descoperit metropola Leeds (clic aici) din Marea Britanie. Este al treilea oraş ca mărime de pe Insulă, după Londra şi Birmigham. O metropolă în plin avânt economic, un oraş al studenţilor, al întreprinzătorilor. Leeds freamătă de viaţă. A fost votat printre cele mai sigure locuri dintre oraşele britanice, obţinând şi o recunoaştere pentru costurile reduse ale vieţii comparativ cu alte localităţi. Personal, sunt încântat de calitatea vieţii din această regiune şi de oportunităţile de acolo.
Între Braşov şi Leeds există încă din anul 2004 un parteneriat la nivelul autorităţilor locale, existând numeroase vizite reciproce în acest sens.

În prezent lucrez la un proiect personal pentru organizarea unui serviciu de consultanţă şi intermediere pentru cei interesaţi să muncească şi eventual să se stabilească în UK.
Acest serviciu include facilitarea obţinerii de documente legale de muncă în Marea Britanie, consiliere pentru stabilirea în această ţară (temporară sau permanentă), intermedierea găsirii unei locuinţe şi a unui loc de muncă. Pe scurt, servicii complete pentru cei care se hotărăsc să caute oportunităţi în Marea Britanie.

Dacă eşti interesat de aceste oportunităţi, scrie-mi la erwinalbu@yahoo.com .

I love Leeds-UK!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu