marți, 28 iunie 2011

Câştigăm? Mâine, 29 iunie, ora 12 - termen la Curtea de Apel Braşov în ambele acţiuni pentru Spitalul Codlea

Mâine e un nou termen în lupta pentru Spitalul Municipal Codlea. Pentru prima acţiune de suspendare a Hotărârii de Guvern de sistare a finanţării spitalului ar fi al patrulea termen (sâc!) şi începerea procesului pe fond, iar pentru a doua acţiune, depusă ca urmare a respingerii primei cerei de suspendare din cauza viciilor de procedură, ar fi al doilea termen.

Mâine mă voi afla din nou în sala de judecată şi sper ca instanţa să decidă suspendarea şi în cazul Codlea, având în vedere că zilele trecute, localităţile Comăneşti şi Săcele au obţinut suspendarea Hotărârii de Guvern prin care a fost oprită finanţarea.
Din păcate însă, interesele exclusiv private în detrimentul publicului larg roiesc cu spor în jurul spitalului nostru, iar juriştii primăriei au pregătit acţiunile "în dorul lelii".


Citiţi şi:

Şi procesul al doilea din 15 iunie pentru spital a fost amânat pentru 29 iunie...Juriştii Primăriei Codlea fac acţiunile anapoda şi perdante.


Despre subiectul "Proces Spital Codlea" - clic AICI

2 comentarii:

  1. domnul pelin ....eu una zic ca speranta moare ultima ...asa ca nu-mi doresc ca tu sa ai dreptate ...ar trebui sa speri si tu alaturi de noi si sa crezi ca se poate schimba ceva in bine...Erwin sa-i faci praf :)

    RăspundețiȘtergere