marți, 21 iunie 2011

Domnul primar s-a întors după o lună, dar pleacă din nou în concediu (!?) de la 1 iulie.


Ieri, 20 iunie, Codlea a avut din nou primar. Acesta chiar a participat la scurta şedinţă ordinară de Consiliu Local, după ce pe la sfârşitul lunii mai plecase în străinătate unde a stat până acum.

La această şedinţă, domnul primar ne-a anunţat că pleacă în concediu de odihnă (!?) cu familia începând cu data de 1 iulie.

vineri, 10 iunie 2011

La Primăria Codlea există o ştampilă cu semnătura primarului, care se aplică când acesta este plecat. Deci mai tot timpul...

joi, 9 iunie 2011

Domnule Primar, demisia ! - Semnături pentru demiterea primarului Codlei

joi, 2 iunie 2011

Primarul Codlei, din nou plecat peste hotare

vineri, 27 mai 2011

Primarul Codlei, declarat persona non grata


3 comentarii:

  1. Feresca-te dumnezeu sa nu pleci si tu cu problemele similare ca ale primarului ...
    "Ce tie nu-ti place altuia nu=i face"
    Istoria a demonstrat,,,semeni vint culegi furtuma !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stimabile,
    Dacă domnia sa este grav bolnav, îmi pare foarte rău, sincer, dar nu credeţi că ar trebui să aibă grijă de sănătate şi să renunţe la funcţie. Vi se pare normal să lipsească cu lunile şi nici să nu anunţe oficial?

    Dacă Băsescu ar fi bolnav şi ar lipsi cu lunile, nu ar fi mai bine, în primul rând pentru el şi apoi pentru postul său, să se retragă ?

    Sincer,eu nu înţeleg de ce îi vreţi omului ăsta răul fiind bolnav şi forţându-l să rămână într-o funcţie care solicită multă implicare.

    RăspundețiȘtergere
  3. daca acest individ, este bolnav , sa plece in pensie de boala.... sau mai are ceva de jefuit in Codlea..... daca cu adevarat este bolnav atunci sa dea bunul Dumnezeu sa nu se bucure de tot ce a vandut si furat, fiinta fara nici un Dumnezeu..... blestemele poate ale bunicii mele l-au ajuns ... din cauza lui nu si-a mai revendicat pamantul furat de comunisti.... stiti ce i-a raspuns induvidul unei femei in etate? i-a spus simplu vrei pamant nu mai este....ce nu ai loc de veci in deal , iti mai trebuie pamant acum hoasca!... si alte cuvinte mizerabile adresate de individ....tuturor...oamenilor.... doar stiti cum se manifesta in public lasul si fricosul , iepure tapalagos si hot... si pe vremea gripei aviare a fugit ca un las ce este .....sincer daca este bolnav ma bucur pentru tot ce a facut rau acestui oras.....ultima bomba concesionare poienelor din spatele Magurii Codleai loc de agrement pentru codleni din cele mai vechi timpuri.... cum se poate asa ceva si el este creierul.... Ervin o singura intrebare de ce Codlenii sunt atat de prostii?... orasul asta bine organizat ar putea traii foarte bine din turism ....nu ar trebui nimic dat si concesionat ... pe vremea primarului de nationalitate german dl primar Adams a facut din strand de exemplu o renumita statiune de agrement.... comunitatea germana al carei strand a fost de ce nu il ia innapoi ca si zona carierei Magurii cum poti concesiona un loc care nu iti apartine..... deci eu sper sa se stranga Codlea asta adormita sa il dea jos pe muribundul intre ghilimele ca pana il toaca cancerul de tot ne vinde el bucata cu bucata, si odata cu el sa fie date afara din primarie toate neamurile dansului , toate prietenele lui etc ... sa se faca un concurs si sa ramana numai cine este pregatit ,petru ca in primarie o renumita persona are studii de putzfrau, dar este cu functie ca este ruda cu creatura....priemaria din Codlea avand cele mai nesimtite si nesimtiti angajati... care nu pot lega doua vorbe ....din lipsa de educatie si incompetenta este primaria de rasul curcilor pan si primariile din sate si comune au oameni competenti... iti multumesc si imi cer si scuze dar nu mai rezist cand vad ce se intampla....

    RăspundețiȘtergere