vineri, 26 august 2011

Dispreţuitor- Surse: Ministerul Sănătăţii se pregăteşte să ne ia aparatura din camera de gardă a Spitalului Codlea

Codleni, ni se mai pregăteşte ceva!
Am aflat pe surse, că Ministerul Sănătăţii intenţionează să preia echipamentul sofisticat de telemedicină (şi nu numai) cu care este echipată camera de gardă a Spitalului Municipal Codlea. Cu acest echipament se ţine legătura live online cu specialişti din Târgu Mureş pentru intervenţii complexe.
Astfel, după degringolada cu redistribuirea forţată a personalului medical, care a depopulat unitatea noastră de cadre dedicate, după ce am câştigat în instanţă, cu chiu cu vai şi cu multe poticneli duplicitare din partea administraţiei locale , suspendarea hotărârii de guvern care sista finanţarea spitalului,
Ministerul Sănătăţii se gândeşte să treacă la o nouă ofensivă împotriva codlenilor: sustragerea echipamentului medical. Nevoia disperată şi vitală a cetăţenilor este din nou trecută cu vederea.


Sper că aceste informaţii să nu fie confirmate, deşi nimic nu m-ar mai mira.
Dar dacă va fi aşa, anunţ cu tot riscul: Codlea va fi locul de naştere a răscoalei împotriva politicienilor dispreţuitori din România anului 2011! Ne vom apăra cu orice preţ spitalul aflat în procedură de redeschidere!


Vedeţi aici album foto cu Spitalul Municipal Codlea la 4 februarie 2011

AICI despre subiectul Spitalul Municipal Codlea pe blog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu