luni, 1 august 2011

Spital Codlea: Marţi, 2 august, Curtea de Apel Braşov se va pronunţa cu privire la suspendarea HG de sistare a fondurilor. Aşteptările sunt pozitive.

Având în vedere precedentele suspendări în cazul unor procese similare cu privire la spitalele din Săcele şi Comăneşti, ne aşteptăm ca în cele din urmă, în ciuda tergiversării procesului din cauza felului "întortocheat" de acţiune iniţiat de juriştii Primăriei Codlea, ca şi în cauza noastră să se pronunţe

SUSPENDAREA HOTĂRÂRII DE GUVERN ŞI
REDESCHIDEREA SPITALULUI MUNICIPAL CODLEA
prin obligarea CASJ Braşov să reîncheie contractul de finanţare cu unitatea noastră.

Să fie într-un ceas bun!

Pe rol fiind două acţiuni în instanţă cu acelaşi scop şi aceleaşi date onor juriştilor Primăriei Codlea(SÂC!! vedeţi aici: Şi procesul al doilea din 15 iunie pentru spital a fost amânat pentru 29 iunie...Juriştii Primăriei Codlea fac acţiunile anapoda şi perdante.), la termenul de săptămâna trecută din 26 iulie, Curtea de Apel Braşov a dispus ataşarea celui de al doilea dosar la cauza cu privire la suspendarea executării actului administrativ al Guvernului României privind interdicţia de a intra în contract cu C.A.S. a Spitalului Municipal Codlea.
Instanţa a decis pronunţarea cu privire la cererea de suspendare în data de 2 august, acţiunea pe fond având un nou termen în data de 28 septembrie a.c.
Guvernul României nu a fost reprezentat şi nici nu a depus noi înscrisuri la termenul din 26 iulie.

De reamintit ar fi şi încercările suspecte, dar momentan amânate ale consilierilor locali de a demara procedura de privatizare a Spitalului Codlea în plin proces... vedeţi aici: Victoria cetăţenilor: Privatizarea spitalului a fost ... suspendată momentan

AICI despre subiectul Spitalul Municipal Codlea pe blog

Un comentariu: