luni, 1 august 2011

UPDATE 10 la "Atentatul din Norvegia afectează şi Codlea."- "Norway, we care. Norvegia, ne pasă". R.I.P. Karin Elena Holst (VIDEO)

Videoclipul de mai jos, cu imagini de la evenimentul de comemorare a victimelor şi susţinere a familiilor organizat la Codlea , este însoţit de coloana sonoră "Trimite îngeri", o melodie sugestivă compusă şi interpretată de tânărul Sebastian Oprea din Codlea, pe care acesta o dedică lui Karin Elena Holst şi tuturor celor care au fost atinşi de această tragedie.



Tragedia din Norvegia nu este doar tragedia familiilor afectate sau a poporului norvegian. Este a întregii lumi. Solidaritatea şi compasiunea trebuie să fie fără margini în aceste momente. Norvegienii au ieşit cu sutele de mii în stradă pentru a răspunde cu solidaritate şi flori valului de ură şi nebunie împotriva unor oameni nevinovaţi care au fost ucişi în masacrul de la Oslo.
La Codlea, la iniţiativa familiei şi prietenilor lui Karin Elena Holst, victimă în atentatul de pe insula Utoya, comunitatea a ţinut să comemoreze victimele atentatului şi să transmită un mesaj de susţinere pentru cei afectaţi.


Codlenii au arătat că le pasă. Suntem o comunitate mică în lumea aceasta mare, dar nu putem sta indiferenţi la ceea ce se întâmplă rău în lume. Ne pare rău pentru întreaga suferinţă...

ALBUM FOTO AICI

NORVEGIA, NE PASĂ. - NORWAY, WE CARE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu