joi, 20 octombrie 2011

După nici două luni, a cedat “reparaţia” cu sârmă şi cauciuc de pe DN1 din Codlea

Codlea, 19 octombrie 2011, la nici două luni de la aşa numita "reparaţie" cu sârmă şi manşon de cauciuc de pe DN1 din Codlea, executată de SC Servicii de Gospodărire Măgura Codlea:


După nici două luni de la improvizaţia "profesionistă", care a mai dres din scurgerile de apă prin carosabilul de pe şoseaua naţională, iată că temerile cu privire lacalitatea lucrării s-au adeverit şi, după cum puteţi observa în poza de mai sus, ne aflăm din nou în aceeaşi situaţie.


Săpăturile care s-au efectuat la 50 de metri de zona cu pricina au avut ca scop tocmai oprirea acestor scurgeri. Timp de aproape două luni se pare că improvizaţia a "funcţionat", carosabilul uscat fiind udat doar de ploaie în această perioadă. Iată că a venit însă şi ziua fatidică, prea repede însă.


Culmea este că la reclamaţiile cetăţeanului Erwin Albu, instituţiile statului au răspuns oficial şi în scris că au verificat la faţa loculuişi lucrarea a fost executată conform normelor. Aceasta este o nebuloasă însă, deaoarece peste groapa săpată adânc şi peste lucrarea de mântuială filmată chiar de reclamant , s-au pus pietre imediat, în aceaşi zi, iar asfaltul s-a turnat după exact alte două zile. aşadar cum au verificat onor instituţiile abilitate??? Vom reveni pe acest subiect, cu documentele de rigoare. În acest moment asistăm cum , pentru a "n"-a oară, "las' că merge şi aşa" e la el acasă şi în Codlea.



VA URMA!!!


Vedeţi aici:



miercuri, 24 august 2011


VIDEO- Bătaie de joc la o "reparaţie" pe DN1 în Codlea: o conductă spartă legată cu sârmă şi cauciuc la 2 metri adâncime.


 

vineri, 26 august 2011


Reclamaţii depuse în legătură cu "reparaţia" în bătaie de joc a ţevii de pe DN1


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu