luni, 14 mai 2012

Primul lucru pe care îl voi face ca primar ales va fi un control financiar la Primăria Codlea


Preluarea funcţiei de primar al Municipiului Codlea de către mine va însemna în primul rând că voi asigura o transparenţă în cheltuirea banului public şi în luarea deciziilor. Foarte important este însă să şi aflăm ce şi cum s-a întâmplat în ultimii ani prin Primăria Codlea, mai ales cu un primar total absent din peisaj şi care şi-a văzut de afacerile proprii, Alexandru Popa neputând, binenînţeles, renunţa la statutul de afacerist, fiind tot timpul mai mult preocupat cu ceea ce se întâmplă cu firmele sale.
Trebuie luate la "purecat" toate cheltuielile din ultimii ani, alocările de fonduri şi plăţile contractelor către firmele care au efectuat lucrări prin Codlea. Primele şi premierile ascunse ale conducerii primăriei trebuie verificate, fiindu-mi cunoscut stilul netransparent de suplimentare al veniturilor. Ştiu că voi deranja multe interese prin aceste măsuri, dar sunt absolut necesare pentru intrarea în NORMALITATE şi "IGIENIZAREA" activităţii primăriei. 
De asemenea, trebuie controlate cu exactitate lucrările efectuate prin Codlea, în special cele cu investiţii de durată, pentru a vedea dacă s-au respectat aspectele contractelor. De cele mai multe ori observăm cum calitatea lucrărilor lasă de dorit, multe lucruri fiind făcute de mântuială. 
Cum multe lucrări efectuate în ultima vreme nu au fost încă plătite, voi avea obligaţia şi curajul de a sista orice plată dacă treburile nu sunt în ordine!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu