vineri, 3 august 2012

Şi dăi şi sapă din nou pe strada Laterală complet renovată


Zilele trecute am putut asista la o nouă săpătură în asfaltul proaspăt pus acum nici doi ani de zile pe strada care a beneficiat de cele mai mari investiţii din Codlea, de peste 54 de miliarde de lei vechi - strada Laterală. Aici puteţi citi despre costurile investiţiilor: Scurt bilant al investitiilor si proiectelor pe anul 2010 in Codlea.

Lângă săpătură,  ca un blestem, la nici 3 metri de aceasta, şoseaua se surpă, ca şi în alte locuri , după cum vedeţi aici o altă surpare: Ziarul "Adevărul" -Asfaltare de doi bani care a costat 57 de miliarde de lei vechi, la Codlea .


Strada Laterală, beneficiara acestei investiţii colosale, se prezenta deja în anul 2011, imediat după asfaltare, ca o stradă peticită şi prost executată. Vedeţi aici o galerie foto din mai 2011 cu diversele probleme:

Str. Laterală - investiţie majoră, calitate MINORĂ -30.05.2011 - GALERIE FOTO


Primăria are obligaţia de a urmări calitatea lucrării şi să sancţioneze prestatorii de servicii proaste. Dar cum firmele executante vin cu trimitere de la partid şi sunt luate în braţe de politicienii locali indiferent de culoare, nimeni nu prea se leagă de acestea. La nivelul instituţiei există destui funcţionari care îşi iau salariul lunar, fără să îşi facă datoria. Acesta este rezultatul prestaţiei lor lunare şi oricine ar veni în vârful primăriei, pare că .

În acest moment, groapa a fost astupată. Cu pământul scos. Peticirea va urma odată şi odată.


Citiţi şi:

sâmbătă, 24 ianuarie 2009


Un comentariu:

  1. Das Loch wurde "asphaltiert" in der Zeit wo ich in Zeiden war. Ein Ex-Zeidner aus der Hintergasse.

    RăspundețiȘtergere