miercuri, 26 septembrie 2012

Primăria Codlea a pierdut procesul împotriva lui Erwin Albu. Tema de anticampanie electorală "Datoriile lui Erwin către Primărie" - anulată de justiţie

clic pentru a vedea decizia instanţei

Răfuiala electorală anti-Erwin:
Una din marile teme de campanie anti-Erwin de anul acesta a fost anulată de justiţie. 

Tribunalul Braşov a respins, în cele din urmă, acţiunea Primăriei Codlea îndreptată împotriva mea cu privire la asumarea răspunderii asupra unei pretenţii financiare de peste un miliard de lei vechi, ca fiind neîntemeiată. Astfel a mai fost anulată o temă de campanie favorită vehiculată împotriva mea în perioada alegerilor şi folosită pentru şantaj şi discreditare. Vom vedea ce va urma şi dacă Primăria Codlea (şi politicul) va înceta hăituiala .

De unde a plecat totul? >>>
Despre cum a pus Primăria Codlea investitorii olandezi şi "Piaţa de Flori" pe ... butuci
Litigiul a pornit de la refuzul de a recunoaşte o datorie invocată de Primăria Codlea cu privire la închirierea de către societatea româno-olandeză "Holland Flora" (deţinută în proporţie de 60% de doi importanţi investitori olandezi şi de 40% de Erwin Albu) . Aceştia au renunţat la afacere, după ce după luni de zile de aşteptări şi promisiuni deşarte, Primăria Codlea nu şi-a dus la îneplinire sarcinile avute în calitate de proprietar şi , printre altele, nu a eliberat hala de comercianţii de haine vechi, care o ocupau ilegal.

"Am vrut să pun în valoare un bun irosit al Codlei, construit cu bani mult prea mulţi din bugetul local, şi care zăcea nefolosit şi neexploatat de Primărie de ani buni şi să atrag investitori străini în Codlea, cu ambiţia de a inaugura şi dezvolta o Piaţă de Flori unică în România. Pot spune foarte clar că Primăria Codlea ne-a ruinat afacerea şi a pus pe fugă şi aceşti investitori, neîndeplinându-şi sarcinile avute în calitate de propietar al halei din cartierul Colorom. "

Va trebui să trec şi peste această lehamite şi să descriu detaliat tot ce s-a întâmplat cu privire la această Piaţă de Flori....






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu