joi, 21 februarie 2013

Te doare mintea: DUPĂ ce s-au terminat defrişările şi transporturile agabaritice de lemn, Primăria Codlea a montat semne de circulaţie de interdicţie pe străzile distruse !

20 februarie 2013
DUPĂ ce autorităţile locale codlene au închis ochii la transportul lemnului cu camioane de zeci de tone prin cartier Mălin, tot ele arată batjocura cu care tratează atât cetăţenii, cât şi banii publici : au montat pe fiecare stradă neasfaltată câte un semn de circulaţie de interzicere a traficului mai greu de 3,5 tone! 
Oare cât au costat semnele de circulaţie şi oare nu îi doare mintea să le monteze DUPĂ ce tot dealul de brazi a fost ras şi cărat ? Bravo domnilor din primărie, de multă pricepere şi responsabilitate daţi dovadă...

Timp de peste o săptămână, fie noapte, fie zi, convoaiele de camioane supraîncărcate cu lemnul din defrişările din zonă au zguduit cartierul  Mălin de la marginea Codlei. Cartierul este locuit de multe persoane defavorizate, care trăiesc sub limita sărăciei, are multe case şubrede şi străzile pline de noroaie. 
Şi aceste defrişări sunt acoperite de lege. Legea care acceptă ca pădurile ţării să dispară. Asta este România de azi. 

Iată cum se îngrijeşte Primăria Codlea să scoată ochii 
cu amplasarea de semne de circulaţie după ce nu mai au niciun sens :


Vedeţi întreg albu mul foto cu defrişările aici:

Adio pădure la Codlea- Braşov. Adio brazi.

Urmăriţi şi filmarea aceasta:


Citeşte mai mult despre subiectul defrişărilor AICI.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu