luni, 11 martie 2013

Halal susţinere politică: 10 km ne despart de autostrada Bucureşti-Braşov, care se opreşte la...Cristian ! Codlea din nou uitată.


S-a stabilit traseul segmentului de autostradă Comarnic- Braşov, care va face legătura între judeţul nostru şi capitală. Codlea a fost din nou lăsată de izbelişte şi de actuala guvernare.

Conform adevarul.ro "aceasta va începe la Comarnic, trece pe lângă Buşteni, Sinaia, Poiana Ţapului, Predeal şi Rasnov şi iese după Braşov, la Cristian. De-a lungul autostrăzii sunt prevăzute noduri rutiere la Sinaia, Buşteni şi Predeal.

În documentaţia CNADNR se arată că, de fapt, noua autostradă va ajunge până în zona localităţii Cristian. Tronsonul de autostradă Comarnic-Braşov se compune din două secţiuni: Comarnic-Predeal (în lungime de 36,2 km) şi Predeal-Cristian (21,8 km). Traseul autostrăzii va cuprinde 18 tuneluri, cu o lungime totală de 2.890 de metri. Finanţarea pentru autostradă de de 6,6 miliarde de lei."

Iată că oricât de mult îi place primarului Codlei, Cătălin Muntean, să se tragă în poze de ochii lumii cu şefii de partide aflate la guvernare şi să se tot laude cu contactele sale directe "la centru", Codlea a fost din nou văduvită de susţinerea politică necesară pentru cei încă 10 km de autostradă, care ar fi asigurat o dezvoltare foarte interesantă pentru oraşul nostru.

În loc să umble pe la televiziunile de casă, să se vaite despre Erwin Albu şi să fluture în modul cel mai securist cu putinţă dosare cu date interpretabile despre acesta, prezentate tendenţios, şi în loc să faciliteze rubedenilor şi apropiaţilor săi hălci din bugetul local, un primar destoinic ar fi trebuit să se facă luntre şi punte să se poată asigura că cei doar 10 km de autostradă vor fi construiţi, mai ales după declaraţiile fulminante asupra "legăturilor" sale şi susţinerea sa politică. 
În schimb, după gogoaşa cu chipurile numirea sa pe o funcţie de ministru (!) secretar de stat la Bucureşti, pe care a refuzat-o de dragul codlenilor, Cătălin Muntean, primarul "gospodar", dovedeşte (pentru a câta oară?) că una zice din gură, iar alta-i este putirinţa. Halal susţinere politică de prim rang !

marți, 5 martie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu