miercuri, 12 iunie 2013

Bilanţ la un an de la alegerile locale: minciunile şi manipulările administraţiei codlene - Preambul.

A trecut un an de la alegerile viciate din 2012 care au adus aceeaşi Mărie cu altă pălărie la conducerea Codlei. Începând de astăzi voi încerca să fac un bilanţ al acestui an şi să evidenţiez minciunile şi manipulările grosolane, precum şi imensele cheltuieli inutile şi cu dedicaţie din bani publici ale noii administraţii cu aceleaşi metehne de prăduire a banului public.

Matrapazlâcurile fostului primar Popa au fost ascunse sub preş de noul edil Cătălin Muntean. Angajaţii din Primăria Codlea care au servit 8 ani de zile primarului Popa s-au reprofilat repede şi au început să pupe mâna unui nou primar-patron. Cu un consiliu local slab, Cătălin Muntean a început să joace pe degete codlenii şi bugetul local. Desigur, cheltuielile imense ale acestuia din campania electorală foarte costisitoare de anul trecut trebuie repede recuperate.

Dar să începem sistematic. Legaţi-vă centurile de siguranţă, căci a fost un an în care administraţia cea nouă a minţit şi manipulat şi a cheltuit din greu. Cum şi spre folosul cui, vom afla aici.

Foto: Primarul-patron al Municipiului Codlea, Cătălin Muntean

- VA URMA - 

2 comentarii:

  1. Si bilantu' unde e? Doar '-VA URMA-' ?
    Te rog frumos, cand mai postezi pe FaceBook link-uri spre blogul tau, sa fie si informatii in el.. Pentru ca alta data nu voi mai fi tentat de un titlu' interesant sa intru. Numa' bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. De asta am scris PREAMBUL. Pentru că este PREAMBUL. :)

    RăspundețiȘtergere