duminică, 16 iunie 2013

Mişculaţii şi la PSD Codlea : Noul preşedinte este Nicu Crăciun

Ieri, sâmbătă 15 iunie, şi la PSD Codlea au avut loc "reaşezări". Cât de statutare, aşteptăm să aflăm în curând.
Astfel, Robert Stama a fost schimbat de la conducerea filialei cu domnul...Nicu Crăciun, om de afaceri local,  cu activitate în exploatarea forestieră, despre care nu ştia nimeni (nici chiar colegii) că este membru PSD. Deh, politica se face nu doar la lumina zilei, nu?

Cu domnul Nicu Crăciun m-am intersectat într-un episod al defrişărilor de pădure acum o perioadă de vreme:



Poate în următoarele zile vedem şi un comunicat oficial din partea PSD . Cert este că spre deosebire de fostul preşedinte, Robert Stama, care în cadrul Consiliului Local Codlea a fost printre puţinii care au luat cu adevărat atitudine împotriva matrapazlâcurilor primarului actual, noul preşedinte, la fel ca şi ceilalţi consilieri locali social-democraţi, se află în relaţii zaharoase cu edilul Cătălin Muntean. Iar acesta nu este deloc neştiutor şi neimplicat cu privire la aceste numiri peste noapte. Influenţa şi interesele au sferă de acţiune transpartinică.
Se încearcă şi pe această cale o "calmare" a lui Robert Stama care a pus probleme cu privire la nereguli foarte grave despre afacerile primarului cu Primăria S.R.L.? Musai să aflăm cât de curând.

De citit:

joi, 19 mai 2011
Surpriză? Primarul Codlei dă o mână bună de ajutor celor care defrişează pădurea codleană.
Despre subiectul defrişărilor, postări aici pe blog


Defrişare Măgura Codlea- Erwin ameninţat şi jignit , 16.05.2011

2 comentarii: