vineri, 21 decembrie 2012

Cacealmaua ieftină a primarului Cătălin Muntean cu privire la plecarea sa, chipurile pe o "funcţie importantă" la Bucureşti, a luat sfârşit înainte de termen !

Faptul că politicienii ne cred proşti se confirmă încă a odată şi la Codlea. Şi din nou se confirmă şi că am dreptate.
Cacealmaua cu aşa-zisa plecare a primarului Cătălin Muntean a luat sfârşit înainte de termenul fixat de primar (ups!), deci nu a fost nici măcar pusă în scenă cu talent, dovadă cât de mult desconsideră aceşti puternici ai zilei capacitatea de înţelegere a cetăţenilor. Desigur, fiind obişnuiţi cu alegeri "câştigate" în urma cumpărării masive de voturi pe diverse căi şi a mituirii populaţiei, se consideră mai presus de "prostime".

După ce Cătălin Muntean întreba "afectat" populaţia pe Facebook luni, 17 decembrie, dacă să plece sau nu la o funcţie visată de secretar de stat, cu termen de răspuns pentru 23 decembrie orele 24 (sâc!), iată că azi dimineaţă, ziarul de propagandă aservit primarului "Codlea Info" a publicat următorul articol, anunţat pe Facebook deja cu o zi înainte, cu următorul text: "Vineri, 21 decembrie, va apărea ultima ediție din acest an a publicației Codlea Info. Ca și până acum, publicația o veti putea găsi în rețeaua magazinelor Exotic, la chioșcurile de ziare, iar dacă stați pe acasă, în cutiile poștale. În acest numar, aflați în EXCLUSIVITATE ce a decis Catalin Muntean referitor la plecarea sa și care sunt argumentările."

Iată articolul cu vrăjeala :
(daţi clic pe imagini pentru a le mări)

ATENŢIE, anunţul cu "hotărârea" primarului codlean a apărut în ziarul de vineri, 21 decembrie 2012, de dimineaţă, care cel mai probabil şi în mod normal se editează şi se pregăteşte pentru tipărire cu câteva zile înainte, aşadar aşa numita luare a deciziei nu a fost decât o festă jucată codlenilor creduli, din moment ce primarul era hotărât oricum să-şi continue afacerile începute din bugetul local împreună cu firme ale rudelor şi ale prietenilor...

Nu mai pot decât să îi urez primarului "Sărbători Fericite", că iar ne-a fraierit orăşelul.


Cum a pornit cacealmaua?
Zilele trecute apăruse întrebarea apocaliptică "Codlea încotro" pe site-ul "pupist" al primarului, Codlea Minus Info. Tot acolo s-a publicat şi întrebarea de cacealma "Cătălin Muntean întreabă: Ministru Secretar de Stat sau Primar al Municipiului Codlea".

Replica mea la toată această mascaradă a fost următoarea:

miercuri, 19 decembrie 2012

4 comentarii:

  1. Ho, ho, ho ... epic fail. Baieti, data viitoare mai multa grija la detalii. Sarbatori Fericite !

    RăspundețiȘtergere
  2. Panarama rau primarul asta nou cu curcani

    RăspundețiȘtergere
  3. ERWIN ALBU esti un papa lapte si nu mai ai idei cum sa-ti faci publicitate ieftina .posteaza asta daca ai tupeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. orasul lui natal...... da dar nu si codlean, o sa vedeti ce o sa va faca braneanul si gasca, dar ii transmit domnului sa sfarseasca ca unchiul lui fratele mamei lui despre care nu se vorbeste.... la Mina 1 Mai...... si ca ulciorul nu duce de multe ori la apa..... si nu se stie nicodata cu intra cu una din masinile dansului in vreun tir si s-a dus dracului averea castigata pe jaf si furt .....ce a facut el pana acum pentru Codlea? a plantat tuia toamna-iarna...... a pus instalatii de irigat inutile.... iar in iarna acesta ... orasul arata mai inzapezit cape vremea cand era comuna, instalatii de irigat moderne le laterala ..... strada neasfaltata crinului de iti rupi masina ..... si aurel vlaicu la fel si alte strazi in acest oras defavorizat..... si sa vedeti ce taxe o sa va puna braneanul parvenit.... ca doar trebuie sa-si plateasca neamurile si lingaii maria sa..... orbilor de codleni ce sunteti... chair credeati cail vrea cineva la vreun minister pe incapabil....

    RăspundețiȘtergere